SIMU în versiune mobilă

Published: 28.04.2015

stud-01A fost lansată versiunea mobilă a compartimentului Studenți din cadrul Sistemului Informațional de Management Universitar (SIMU). Astfel, din data de 21 aprilie curent, studenții au posibilitatea de a accesa și de a vizualiza cu ușurință informația despre reușita academică (note, absențe ș.a.), de pe orice dispozitiv mobil conectat la Internet.

 

Potrivit lui Vitalie Braniște, șef departament, Departamentul Tehnologia Informației și Comunicațiilor „Principiile de acces și interfața grafică pentru studenți a rămas aceeaşi ca și la versiunea desktop, totul fiind automatizat - SIMU depistează tipul sistemului de operare și oferă informații în regim grafic optim pentru dispozitivul utilizat de student”.

 

În plus, statistica accesărilor SIMU arată că cei mai mulți dintre studenți utilizează sistemul prin intermediul telefoanelor mobile și a tabletelor.  

 

Lansarea versiunii mobile a fost realizată în contextul implementării Strategiei de Informatizare a USMF ”Nicolae Testemițanu” pentru anii 2012-2015.  

 

Departamentul TIC anunță că este deschis la sugestii de îmbunătățire, pe care le puteți transmite pe adresa de e-mail admin@usmf.md sau la nr. de telefon 022 205 217.

 

SIMU în versiune mobilă

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii