Actualități privind managementul sarcinilor complicate discutate la USMF „Nicolae Testemițanu”

Published: 26.02.2016
Free

În data de 26 februarie, începând cu ora 13:00, la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” se va desfășura conferința științifico-practică cu participare internațională „Managementul sarcinilor complicate”. Manifestarea științifică este organizată de cele două catedre de Obstetrică și ginecologie ale USMF „Nicolae Testemițanu”, în parteneriat cu Societatea medicilor obstetricieni și ginecologi. Invitatul special al evenimentului este academicianul A. G. Reznicolv, șef secție Reproducere umană a Institutului de endocrinologie „Komisarenko” din Ucraina.

 

În cadrul evenimentului vor fi discutate mai multe subiecte, printre care: „Influența factorilor endocrini prenatali asupra funcției reproductive a femeii și asupra sănătății fătului”, ”Profilaxia cu progesteron vaginal a nașterilor premature la femeile din grupa de risc”, ”Complicațiile tromboembolice în sarcină”, ”Hiperhomocisteinemia și sarcina”.

Conferința se va desfășura în Sala Senatului a USMF ”Nicolae Testemițanu”.

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii