Școală de vară în științe sociale

Published: 12.09.2016
Free

Antena Agenției Universitare a Francofoniei din Chișinău, în colaborare cu Școala Superioară de Francofonie pentru Administrație și Management (ESFAM) organizează, în perioada 12-14 septembrie, o școală de vară cu genericul Cercetare științifică în științe sociale: abordare metodologică și instituțională. Cursurile vor fi ținute de către prof. Maria Niculescu, director ESFAM şi prof. Jean-Marie Peretti, preşedinte al Institutului Internațional de Audit Social (IAS). 

La eveniment sunt așteptați să participe cercetători și doctoranzi francofoni. Lucrările se vor desfășura în limba franceză, dar va fi asigurată traducerea pentru cei care nu cunosc limba. 

Cei interesați sunt invitați să se înscrie pe platforma AUF, accesând următorul link: https://formulaires.auf.org/europe-centrale-et-orientale/seminaire-regional-la-recherche-scientifique-en-sciences-sociales-approche-methodologique-et-institutionnelle-europe-centrale-et-orientale/

Pentru  a atinge obiectivele seminarului, profesorii vor organiza întâlniri individuale cu doctoranzii, unde vor aborda problematica cercetărilor lor. 

În acestă sens, doctoranzii vor lua legătura cu Claudia Vişan, responsabil de Proiecte, Formare, Guvernanţă și Cercetare în cadrul Antenei Agenţiei Universitare a Francofoniei din Chişinău (tel.:  +373 22 23 75 35, e-mail: claudia.visan@auf.org), până în data de 5 septembrie 2016. Vedeţi aici Programul şcolii de vară.

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii