Noutăți privind reabilitarea medicală și medicina sportivă în Republica Moldova

Published: 30.09.2016
Free

În zilele de 30 septembrie și 1 octombrie, Catedra de reabilitare medicală, medicină fizică și terapie manuală a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” organizează o conferință științifică cu genericul Reabilitarea medicală și medicina sportivă: interacțiuni teoretico-practice.

 

Pe lângă prezentarea lucrărilor teoretice, participanții vor avea posibilitatea să asiste la un workshop privind evaluarea clinico-funcțională a tinerilor sportivi.

 

Invitați speciali: prof. Eve Unt, directorul Spitalului Universitar din Tartu; Maie Ojamaa, Merle Rokk, Agnes Magi, medici la același spital; Vahur Ööpik, Universitatea din Tartu și Priit Eelmäe, Centrul de reabilitare neurologică Haapsalu din Estonia.

 

În prima zi - evenimentul va avea loc în Sala de conferințe a Institutului Muncii, str. Zimbrului, 10, începând cu ora 08:00, iar în cea de-a doua zi se va desfășura la Centrul Național de Medicină Sportivă „Atletmed”, str-la Studenților, 7/1, de la ora 08:30.

 

Manifestarea științifică este organizată în cadrul proiectului moldo-estonian Modernizarea specialității medicinei sportive și reabilitarea, fiind susținută de partenerii de proiect: Universitatea din Tartu, Estonia, Centrul Național de Medicină Sportivă „Atletmed” și Societatea Specialiștilor în Reabilitare Medicală și Medicină Fizică din Republica Moldova.

 

 

 

 

 

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii