Conferință științifico - practică în patologia ginecologică

Published: 21.10.2016
Free

În zilele de 21 și 22 octombrie, Catedra de morfopatologie a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” în colaborare cu Societatea Natională de Patologie din Republica Moldova, v-a desfășura, Conferința științifico - practică cu genericul „Patologia Ginecologică”.

La eveniment vor participa invitați din România precum Simona Stolnicu, profesor universitar, UMF Tîrgu Mureș, Gabriel Bechianu, conferențiar universitar, Institutul Național de Patologie „Victor Babeș”, București, Maria Comănescu, doctor în medicină, șef de lucrări, Institutul Național de Patologie„Victor Babeș” București, Anca Poteca, doctor în medicină, Institutul Național de Patologie „Victor Babeș” București.

La manifestare sunt așteptați să participe medici anatomopatologi, citologi, ginecologi, oncologi, rezidenți și studenți de la diferite instituții de învățămînt și spitale.

Evenimentul se va desfășura începând cu ora 08:45, la USMF „Nicolae Testemițanu”, Blocul de studii nr. 1 „Leonid Cobâleanschi”, Aula 16, str. Testemițanu 27.

Pentru mai multe detalii vedeți Programul

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii