Conferință dedicată personalității lui Nicolae Testemițanu

Published: 24.03.2017
Free

În data de 24 martie 2017, în cadrul Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, va avea loc o conferinţă cu genericul: Nicolae Testemiţanu o personalitate de seamă a medicinei moldave şi patriot al Moldovei, organizată de Catedra de medicină socială şi management sanitar, care poartă numele marelui savant.

În cadrul evenimentului vor fi abordate diverse subiecte, printre care: Cariera profesorului Nicolae Testemițanu și transformările efectuate, menite să schimbe situația în domeniul sănătății; O concepție nouă, orientată spre asigurarea accesului populației la asistență medicală la locul de trai; Nicolae Testemițanu – un adevărat prevăzător, un lider cu abilități deosebite manageriale și profesionale, un om care ne-a luminat viața, un simbol al neamului.

Conferinţa se va desfăşura la Catedra de medicină socială şi management sanitar „Nicolae Testemiţanu”, începând cu ora 09:00.

 

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii