Zilele Patologiilor Digestive

Published: 31.03.2017
Free

În perioada 31 martie-1 aprilie curent, începând cu ora 09:00, se va desfășura o conferință științifică cu genericul Zilele Patologiilor Digestive, unde vor fi puse în discuție probleme actuale în patologia inflamatorie și tumorală a tractului digestiv.

 

Manifestarea este organizată de Catedra de morfopatologie și cea de Histologie, citologie și embriologie a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, cu susținerea Societății Naționale de Patologie din Republica Moldova.

 

Invitați speciali: profesorul Bernhard Stamm de la Spitalul Cantonal din Aarau, Zürich, Elveţia; Gabriel Becheanu, profesor universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, București, România; Irina Cozea, medic anatomopatolog la Institutul Național de Patologie „Victor Babeș”, București; Valentin Enache, medic anatomopatolog, București; conferențiarul universitar Eugen Melnic, șef catedră Morfopatologie, și Vitalie Țîrbu, medic anatomopatolog la Institutul Oncologic din Chișinău.

 

Evenimentul se va desfășura în incinta Blocului didactic nr. 1 „Leonid Cobâleanschi” din str. Nicolae Testemițanu, 27, Aula 16.

 

Pentru detalii vedeți Programul.

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii