Congresul internaţional biomedical 2017

Published: 17.11.2017
Free

În perioada 17-19 noiembrie se va desfășura Congresul internaţional biomedical 2017, în Sofia, Bulgaria. Manifestarea, care este organizată sub patronajul rectorului Universității de Medicină din Sofia prof. Victor Zlatkov, Consiliul universitar al studenților și Asociația Studenților-Cercetători, are ca scop diseminarea ideilor inovatoare pentru a evidenția importanța cercetării la nivel molecular, precum și în remediile medicamentoase, în ceea ce privește căutarea de noi perspective în tratamente noi și îmbunătățirea metodelor de diagnosticare prin cercetarea biomedicală.

Cea mai mare parte din lecții, workshopuri și seminare sunt repartizate pe 4 direcții: Medicina de precizie, Biologia sintetică, Inteligența artificială și Medicina regenerativă. Participanții vor avea posibilitatea să-și demonstreze și să-și dezvolte abilitățile lor practice în chirurgie, proceduri și tehnici clinice și de laborator.

Simultan cu lucrările congresului se vor desfăşura un simpozion în Farmacie, sesiunea Stomatologie, un seminar privind îngrijirea bolnavilor și un curs preliminar pentru juniori.

La eveniment vor participa 800 de persoane dintre care 200 de participanţi activi, 30 de lectori și 80 de voluntari.

Cei care doresc să participe la eveniment se pot înregistra on-line pe site-ul: http://ibc-sofia.org/

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați Invitaţia şi Agenda Congresului.

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii