Noua echipă managerială a Universității

Published: 22.10.2019

În data de 21 octombrie, rectorul Emil Ceban, dr. hab. șt. med., profesor universitar, a prezentat componența noii echipe manageriale a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova.

Noua echipă managerială a Universității

Astfel, Universitatea va avea 5 prorectori după cum urmează:

Olga Cernețchi – prim-prorector, prorector pentru activitate didactică, dr. hab. șt. med., profesor universitar;

Stanislav Groppa – prorector pentru activitate de cercetare, dr. hab. șt. med., profesor universitar, academician al AȘM;

Valeriu Revenco – prorector pentru activitate clinică și rezidențiat, dr. hab. șt. med., profesor universitar;

Marcel Abraș – prorector pentru activitate socială, dr. șt. med., conferențiar universitar;

Victoria Craveț – prorector pentru activitate economico-financiară.

„Stimați colegi, vă felicit cu desemnarea în funcție și vă doresc mari succese în activitate. Îmi doresc să lucrăm în echipă și să avem o comunicare eficientă. Accentuez că vom lucra împreună pentru oameni și pentru prosperarea Universității”, a declarat rectorul Emil Ceban.

Rectorul a sublinitat că, în următoarele zile, noii prorectori vor fi prezentați subdiviziunilor universitare. La rândul lor, prorectorii desemnați urmează să elaboreze, în termen de o lună, un program de dezvoltare pe domeniul respectiv.

O altă modificare ține de Departamentul Resurse Umane, care va fi condus de Tatiana Novac, dr. în drept, conferențiar universitar.

Noua echipă managerială a Universității
USMF
noul rector
echipa managerială
prorectori
administrație

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii