Oaspeți de la Universitatea de Medicină din Varna

Published: 30.06.2014
Free

În perioada 30 iunie-2 iulie curent, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” va fi vizitată de o delegație de la Universitatea de Medicină din Varna, Bulgaria.

Anton Tonchev, șef Departament Anatomie, Histologie și Embriologie, Prof. Radev, decanul Facultății de Medicină, Prof. Platikanov, șeful Departamentului Anesteziologie, Deian Grancharov, asistentul rectorului, Vanya Marinova, secretarul Departamentului Relații Internaționale se vor familiariza cu activitatea Universității noastre și vor discuta despre posibilitățile dezvoltării unor relații de colaborare cu instituțiile de învățământ medical din Varna.

Pe parcursul vizitei, reprezentanții Universității de Medicină din Varna vor efectua vizite de informare și documentare privind activitatea Centrului Universitar de Simulare în Instruirea Medicală, Centrul de simulare al Facultății de stomatologie, Muzeul de anatomie și alte subdiviziuni universitare.

 

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii