Reuniunea științifică a pneumologilor din spațiul francofon

Published: 16.10.2015
Free

În perioada 16-17 octombrie 2015, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” va fi gazda reuniunii științifice a Spațiului francofon de pneumologie și a Societății de Pneumologie de Limba Franceză, reprezentate de președintele prof. P. Delaval și secretarul general pentru relații internaționale dr. B. Pigearias. Manifestarea științifică va întruni specialiști pneumologi de vază din diferite țări europene din spațiul francofon (România, Polonia, Elveția etc) și va oferi oportunitatea de fortificare a colaborărilor științifice pe plan mondial.  

La eveniment vor fi abordate subiecte variate din pneumologia contemporană: patologia căilor respiratorii, pneumopatiile interstițiale, somnologie, abordări noi endoscopice. La sesiunile științifice sunt așteptați toți doritorii - medici, rezidenți, studenți, vorbitori de limba franceză.

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii