SimOlympic 2015 – premieră competițională la USMF ”Nicolae Testemițanu”

Published: 07.10.2015
Free

În premieră, Centrul Universitar de Simulare în Instruirea Medicală (CUSIM) al Universității de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” va desfășura, în data de 7 octombrie curent, între orele 9:00-12:30, Olimpiada universitară de simulare - SimOlympic. Evenimentul este o noutate educativ-competițională pe plan național, inspirată din practica internațională.

 

La competiție vor participa echipe formate în exclusivitate din studenți (4-5 la număr), care vor fi antrenate în gestionarea anumitor situații critice simulate. În acest fel, participanții au ocazia să demonstreze și să aplice în practică cunoștințele teoretice obținute. Evaluarea se face în baza unui șir de criterii: comunicarea, lucrul în echipă, managementul și rezolvarea cazului, corectitudinea abilităților practice ș.a. SimOlympic oferă posibilitatea de a identifica o selecționată de studenți a USMF ”Nicolae Testemițanu” pentru participare la Global SimOlympics în viitor.

 

SimOlympic este organizată de CUSIM în colaborare cu Asociația Studenţilor şi Rezidenţilor în Medicină și Societatea pentru Simulare Aplicată în Medicină din Moldova, și este consacrată aniversării a 70-a a USMF ”Nicolae Testemițanu”.  

 

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii