Conferința științifică „In memoriam Valeriu Ghereg”

Published: 24.02.2016
Free

În data de 24 februarie curent, Catedra de anesteziologie și reanimatologie nr. 1 „Valeriu Ghereg” organizează tradiționala conferință a studenților și rezidenților consacrată ilustrului medic, savant și profesor Valeriu Ghereg.

La manifestare vor participa și doi oaspeți de peste hotare: profesorul Gabriel Gurman, Departamentul de anesteziologie și terapie intensivă, Facultatea de Științe ale Sănătății, Universitatea Ben Gurion din Negev, Bees Sheva Israel, directorul Școlii Internaţionale de Instructori în Anestezie (ISIA) și Ioana Grigoraș, profesor, Anestezie-Terapie Intensivă, Facultatea de Medicină, UMF „Gr. T. Popa”, șef clinică Anestezie-Terapie Intensivă, Institutul Regional de Oncologie Iași, România.

Evenimentul se va desfășura miercuri, 24 februarie, între orele 08:00 și 13:00, în Sala Senatului a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”.  

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii