Sesiune de informare Erasmus+

Published: 26.10.2016
Free

Miercuri, 26 octombrie, începând cu ora 12:00, Oficiul Național Erasmus+ (NEO) în Moldova invită toți doritorii la o sesiune de informare cu privire la lansarea apelului de propuneri pentru proiecte 2017, cu genericul „Information Day Erasmus+”.  Evenimentul va avea loc la Academia de Studii Economice din Moldova, aula de la etajul I, Bloc A.

 

Seminarul informativ este adresat instituțiilor de învățământ superior din Republica Moldova, interesate de oportunitățile oferite de Programul Uniunii Europene pentru Educație, Formare, Tineret și Sport 2014-2020. Participanții vor avea posibilitatea să afle despre tipurile de proiecte Erasmus+ de care pot beneficia, cum ar fi: Acțiunea cheie 1 – Mobilitate de credite, Acțiunea cheie 2 – Consolidarea capacităților în învățământul superior (proiectele anterioare Tempus) și Acțiunea specifică Jean Monnet.

 

La eveniment vor participa reprezentanții Agenției Executive pentru Educație, Audiovizual și Cultură (EACEA) din Bruxelles, Delegației Uniunii Europene la Chișinău, Ministerului Educației, dar și ai universităţilor din Republica Moldova, care vor împărtăşi din propria experiență în domeniu.

 

Persoanele interesate sa participe la „Information Day Erasmus+” sunt rugate să se înregistreze, până în data de 21 octombrie 2016, pe adresa cristina.gherman@erasmusplus.md, indicând: numele, prenumele, instituția pe care o reprezintă, funcția și o adresă de e-mail.

 

Anexat găsiți agenda evenimentului, iar pentru alte detalii urmăriţi site-ul www.erasmusplus.md

 

Seminare de informare similare vor fi organizate şi la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți în data de 27 octombrie, precum și la Universitatea de Stat din Comrat și Universitatea de Stat „B. P. Hașdeu” din Cahul - în luna noiembrie.

 

Persoana de contact:

Cristina Gherman, administrator,

Oficiul Național Erasmus+ în Moldova,

Tel.: + 373 22 881 630

 

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii