Evaluarea preconcepţională a copilului cu probleme de infertilitate

Published: 03.03.2017
Free

În data de 3 martie 2017, se va desfăşura o conferinţă științifică cu genericul Evaluarea preconcepţională a copilului cu probleme de infertilitate, care este organizată de Catedra de obstetrică şi ginecologie nr. 2 a Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie Nicolae Testemiţanu și este este dedicată medicilor obstetricieni şi ginecologi.

 

În cadrul manifestării vor fi abordate problemele unui cuplu infertil. Moderatorul evenimentului va fi Olga Cernețchi, șef catedră Obstetrică și ginecologie nr. 2, prorector pentru asigurarea calităţii şi integrării în învăţământ, iar printre vorbitori se numără Ludmila Stavinskaia, asistent universitar, şi conferențiarul Ion Dumbrăveanu, preşedintele Societăţii de Andrologie şi Sănătăţii Sexuale din Republica Moldova.

 

Evenimentul se va desfăşura în Sala Senatului, Blocul didactic central al USMF Nicolae Testemiţanu, cu începere de la ora 15:00.

 

Pentru detalii vedeți Programul

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii