Delegaţie din statul Carolina de Nord, SUA la USMF „Nicolae Testemițanu”

Published: 30.04.2017
Free

În perioada 26 aprilie-6 mai curent, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemițanu” va fi vizitată de o delegaţie din SUA în cadrul parteneriatului între statul Carolina de Nord, SUA şi Republica Moldova.

Vizita are drept scop de a desfăşura activităţi de diagnostic şi acordare a asistenţei medicale stomatologice, gratuite, copiilor din cadrul şcolii de tip internat, copiilor orfani şi celor rămaşi fără îngrijirea părinţilor din or. Străşeni, şi copiilor din familiile social-vulnerabile din comunitatea evreiască.

Participanţii misiunii sunt medici stomatologi, mediciniști din SUA, profesori şi studenţi din cadrul Facultăţii de Stomatologie a Universității noastre.

În data de 30 aprilie curent, începând cu ora 09:00, Dr. Ahmad și studenții Universității din Carolina de Nord: De’Ja Alexander, Haldis Anderson, Jiasheng David Guo, Laura Beth Haymore, Meredith Perdue, Sarah Elizabeth Strickland - vor ţine un curs de trei ore în Clinica Stomatologică Universitară (str. Toma Ciorbă, 42).

Vizita partenerilor americani este organizată de Facultatea de Stomatologie a USMF „Nicolae Testemițanu”, Catedra de propedeutică stomatologică „Pavel Godoroja” şi Catedra de chirurgie OMF pediatrică, pedodonţie şi ortodonţie și durează din 1999.

 

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii