Expoziţia MOLDMEDIZIN & MOLDDENT

Published: 13.09.2017
Free

În perioada 13-16 septembrie 2017 se va desfășura Expoziţia internaţională specializată de echipamente medicale, preparate farmaceutice şi stomatologie - „MOLDMEDIZIN & MOLDDENT, care a ajuns la cea de-a XXIII-a ediţie.

 

În cadrul acesteia vor fi organizate mai multe conferințe științifico-practice, unde vor fi discutate diverse proiecte legate de medicină, modul sănătos de viață şi anume: MED CLINIC, MED BEAUTY, MED TOURISM, ECO TÎRG. Programul va include acțiuni orientate spre promovarea unui stil de viață sănătos, alimentația sănătoasă și diverse activități sportive. Totodată, pe durata evenimentului, participanții vor avea posibilitatea să facă o serie de investigații medicale.

 

Menționăm că în cadrul expoziției internaționale se va desfășura o conferință specială, dedicată marelui savant Nicolae Testemițanu, cu genericul - Nicolae Testemițanu, personalitate notorie cu aptitudini manageriale deosebite, savant și pedagog prin vocație, patriot și mare iubitor de neam, care este organizat de Catedra de medicină sacială și management sanitar Nicolae Testemițanu a Universității noastre.

 

În cadrul manifestării vor fi abordate mai multe tematici: Sănătatea mamei și a copilului, Tehnologii informaționale în medicină, Oftalmologie, Stomatologie, Mijloace igienice și sanitare, Mijloace pentru acordarea serviciilor de urgenţă, Servicii medicale, Pharma, Utilaj medical, Medicina de laborator, Medicina estetică, Medicina de recuperare ş.a.

 

La expoziție sunt așteptați să participe cca 80 de invitaţi din Belarus, Bulgaria,  România, Rusia, Turcia, Ucraina, Republica Moldova ș.a. Aceasta contribuie la asigurarea instituțiilor medicale din țară cu echipament medical performant și familiarizarea medicilor cu tehnici moderne de diagnostic și tratament.

 

Evenimentul este organizat de Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo” S.A., cu suportul oficial al Ministerului Sănătăţii al Republicii Moldova şi asociaţiile profesionale medicale din republică.

 

Pentru mai multe detalii accesaţi: aici.

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii