Școală de vară de gastroenterologie și hepatologie în Republica Moldova

Published: 16.06.2017
Free

În zilele de 16 și 17 iunie curent, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova organizează Școala de vară de gastroenterologie și hepatologie, eveniment consacrat Anului Nicolae Testemițanu.

În cadrul acestei școli vor fi organizate cursuri de informare, educație, precum și de formare continuă în gastroenterologie și hepatologie bazate pe noile ghiduri și standarde medicale internaționale. Participanții vor lua cunoștință cu aspectele contemporane de diagnostic și management terapeutic al pacienților cu pancreatită cronică, gastropatie helicobacteriană, hepatită cronică virală, fibroză hepatica ș.a.

Școala de vară se va desfășura la pensiunea Odiseu, str. Pescarilor nr. 36, Vadul lui Vodă, cu începere de la ora 10:00.

Menționăm că evenimentul este organizat de Disciplina de gastroenterologie și  Laboratorul de gastroenterologie ale Universității noastre, în colaborare cu Asociația Medicală „Hepateg” din Republica Moldova.

 

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii