Studenți din Germania la USMF „Nicolae Testemițanu”

Published: 06.11.2017
Free

În perioada 2-6 noiembrie curent, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova este vizitată de un grup de studenți de la Universitatea de Medicină din München, Germania.

Pe parcursul a patru zile delegația germană reprezentată de Johanna Fisher, Sarah Wunsch, Max-Joseph Grimm, Alicia Gantzkow, Nora Hoen, Raoul Haaf, Adrian Kruger, Susanna-Elena Schon, Alicia Hernandez-Schnelzer va vizita Centrul Universitar de Simulare în Instruirea Medicală, Muzeul de anatomie a omului și alte subdiviziuni universitare. Studenții germani vor participa la cursuri și ore practice alături de mediciniștii noștri și vor vizita diverse obiective turistice din capitală.

Mobilitatea studențească se desfășoară în cadrul parteneriatului bilateral între reprezentanța Asociației Europene a Studenților în Medicină din Chișinău și din München. Vizita este organizată de către Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină, care este membră European Medical Students Association (http://emsa-europe.eu/), din anul 2016.

 

 

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii