Conferinţa internaţională ”Programe de masterat în sănătatea publică şi serviciile sociale: viziune internaţională şi implementare locală”

Published: 23.09.2013
Free
În perioada 23-25 septembrie 2013, în incinta Instituției Publice Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie “Nicolae Testemiţanu” se va desfășura Conferinţa internaţională Programe de masterat în sănătatea publică şi serviciile sociale: viziune internaţională şi implementare locală.
Conferinţa este organizată cu prilejul finalizării Proiectului educaţional TEMPUS Programe de masterat în sănătate publică şi servicii sociale, în rezultatul căruia, la IP USMF ”Nicolae Testemițanu” și Universitatea de Stat din Moldova au fost implementate programe noi de studii postuniversitare în masterat/rezidențiat pentru domeniile sănătate publică și servicii sociale.
La conferinţa finală vor participa parteneri din instituțiile de învățământ superior din 5 ţări (Marea Britanie, Suedia, România, Georgia şi Armenia), reprezentanţi de la Ministerul Sănătăţii, Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, Ministerul Educaţiei şi de la alte instituţii.
Conferința se va desfășura în sesiuni plenare, sesiuni paralele și de lucru în grup. La activități vor participa studenți a. VI, masteranzi și rezidenți la  specializările Epidemiologie, Igienă și Microbiologie, cadre didactice încadrate în procesul de instruire postuniversitară în masterat/rezidențiat din țară și de peste hotare.
Pentru mai multe informații accesați Programul Conferinţei.

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii