Delegaţie din Danemarca

Published: 27.10.2013
Free

În perioada 27-29 octombrie 2013, IP Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie “Nicolae Testemiţanu” va fi gazda delegaţiei de la Facultatea de Medicină a Universităţii din Aalborg, Danemarca, reprezentată de Egon Toft, decan Facultatea de Medicină, Diana Stentoft, Departamentul Studii şi Filosofie, Jeppe Emmersen, Departamentul Ştiinţele Sănătăţii şi Tehnologie. Vizita este organizată în scopul stabilirii perspectivelor de colaborare.

În perioada 28-29 octombrie 2013, IP Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie “Nicolae Testemiţanu” va fi gazda delegaţiei de la Facultatea de Medicină a Universităţii din Aalborg, Danemarca, reprezentată de Egon Toft, decan Facultatea de Medicină, Diana Stentoft, Departamentul Studii şi Filosofie, Jeppe Emmersen, Departamentul Ştiinţele Sănătăţii şi Tehnologie. Vizita este organizată în scopul stabilirii perspectivelor de colaborare.

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii