Delegaţie de la Universitatea din Lubeck, Germania

Published: 01.04.2014
Free

În perioada 1-3 aprilie curent, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie “Nicolae Testemiţanu” va fi vizitată de o delegaţie de la Universitatea din Lubeck, Germania. Vizita se înscrie în programul activităţilor comune între aceste două instituţii, stabilit printr-un acord de colaborare, în anul 2012. De această dată, partenerii germani au sosit cu scopul de a selecta studenți din anul V, care vor efectua un stagiu în Germania, în vara anului curent. Interviurile se vor desfășura miercuri, 2 aprilie, între orele 14:00-16:00.   

Delegaţia este reprezentată de: Karl-Friedrich Klotz, şef secţie Studii doctorale, director Centru de simulare; Gunther Weitz, profesor; Bernadette Sagel, şef secţie Relaţii externe.

Totodată, în cadrul aceleiaşi vizite, părţile vor discuta despre continuarea și dezvoltarea cooperării între instituţii.

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii