Cursuri de instruire în cadrul proiectului Reach-4-Moldova

Published: 11.10.2015
Free

În perioada 11-13 noiembrie 2015, la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” se vor desfășura două cursuri de instruire: Respiratory and Critical Care Medicine și Infectious Diseases and Tuberculosis, care au drept scop îmbogățirea cunoștințelor și obținerea deprinderilor practice în domeniul medicinei respiratorii.

 

Instruirile sunt organizate de Departamentul Relații Externe și Integrare Europeană, Disciplina de pneumologie și alergologie și Catedra de pneumoftiziologie a Universității noastre, în contextul proiectului Reach-4-Moldova - o colaborare între USMF \"Nicolae Testemițanu\" și Universitatea din Lubeck, Germania.

 

Cursurile sunt destinate pentru studenții din anii IV-VI, precum și pentru rezidenți, având ca tematică: medicina respiratorie, terapia intensivă, bolile infecțioase ș.a. Acestea vor fi interactive și se vor desfășura în limba engleză. În calitate de mentori și moderatori vor fi profesori și lectori de la Universitatea din Lubeck și de la USMF \"Nicolae Testemițanu\".

 

Doritorii de a participa la instruri trebuie să expedieze CV-ul și o scrisoare de motivare, în care să indice denumirea cursului pentru care optează și să explice cum vor fi aplicate cunoștințele obținute. Materialele vor fi transmise în format electronic la pneumologie@usmf.md.

 

Data limită de aplicare: 11 octombrie 2015.

 

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii