Lecturile de iarnă la cea de-a XII-a ediție

Published: 25.01.2016
Free

În perioada 25-29 ianuarie 2016, la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” se va desfășura cea de-a XII-a ediție a Lecturilor de iarnă. Aici vor fi abordate mai multe subiecte, printre care: Patologia chirurgicală a ficatului, Aspecte de diagnostic și tratament și Metodologia didactică.

 

Manifestarea științifică este organizată de Catedra de chirurgie nr. 2 în colaborare cu Asociația Chirurgilor „Nicolae Anestiadi” și a catedrelor: Chirurgie nr. 1 „Nicolae Anestiadi”, Anatomie topografică și chirurgie operatorie, Chirurgie generală semiologie, Chirurgie FECMF.

 

La eveniment vor participa cadre profesoral-didactice, medici specialiști și chirurgi din Republica Moldova și din România.

 

Lecturile de iarnă  se vor desfășura în Sala Senatului a USMF „Nicolae Testemițanu” (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165), între orele 12:00 și 18:00.

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii