Concursul „Cea mai bună idee inovațională”

Published: 31.05.2017
Free

\"model\"Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic din Republica Moldova anunţă organizarea concursului „Cea mai bună idee inovațională” cu scopul de a susține și a  promova ideile tinerilor care doresc să-și deschidă propria afacere.

 

Competiţia este deschisă pentru  studenți, masteranzi, studenți-doctoranzi sau tineri cu vârsta cuprinsă între 18-35 ani, care doresc să inițieze sau să dezvolte propria afacere în următoarele domenii: Materiale, tehnologii și produse inovative, Tehnologii informaționale, Eficiență energetică și valorificarea surselor de energie regenerabilă, Biomedicină și Sănătate, Biotehnologii și Industria alimentară.

 

Concursul include trei etape: prezentarea ideii de afacere în fața unei comisii de experți, evaluarea dosarelor depuse şi ceremonia de premiere.

 

Evenimentul va avea loc în zilele de 15 și 16 iunie. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 31 mai 2017. Participanții trebuie să completeze Anexa 1 și Anexa 2.

 

Mai multe informații la nr. de tel. 022 88 25 65 sau pe adresa de e-mail: i.gincu.aitt@gmail.com



Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii