Ziua Uşilor Deschise 2017

Published: 27.05.2017
Free

Sâmbătă, 27 mai 2017, cu începere de la ora 9:00, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova organizează Ziua Uşilor Deschise.

Cu acest prilej, Universitatea își va deschide larg ușile pentru absolvenții de licee și colegii, dar și pentru alți doritori, oferindu-le oportunitatea de a participa la o întâlnire cu rectorul instituției, prorectorii, decanii și cadrele profesoral-didactice pentru a afla mai multe informații despre ofertele educaţionale ale USMF „Nicolae Testemiţanu”. De asemenea, la eveniment vor fi prezenți şi reprezentanții Comisiei de admitere, care vor răspunde la toate întrebările privind organizarea procesului de înmatriculare la Universitatea noastră.

Toți cei interesați vor putea să viziteze aulele și sălile de studiu, Biblioteca Științifică Medicală, Centrul Universitar de Simulare în Instruirea Medicală, Muzeul de anatomie, laboratoarele științifice, centrele de informare Infomedica, căminele studențești, Aleea savanților și medicilor iluștri şi alte obiective din cadrul Universității noastre.

Pentru mai multe detalii vedeți Programul

 Vă așteptăm!

 

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii