Congresul Neurologilor şi Neurochirurgilor din Republica Moldova 2017

Published: 05.10.2017
Free

În perioada 2-5 octombrie curent, în Chișinău, se desfăşoară cel de-al VI-lea Congres al Neurologilor şi Neurochirurgilor din Republica Moldova. Timp de 4 zile, peste 250 de neurologi şi neurochirurgi din țară și de peste hotare se vor familiariza despre actualitățile în domeniul neuroştiinţelor.

Potrivit organizatorilor, pe durata congresului sunt organizate: prezentări de postere, cursuri educaţionale, workshopuri, comunicări orale prezentate de medici autohtoni și specialiști de peste hotare. La manifestare vor participa  25 de profesori internaţionali, lideri de opinie din Austria, Germania, Israel, Italia, Kazakhstan, Federaţia Rusă, Regatul Unit, România, Turcia, Ucraina ș.a.

Scopul acestui forum este de a aduce cele mai noi inovații și descoperiri din domeniul neurologiei şi neurochirurgiei şi de a crea un mediu favorabil pentru schimbul de cunoştinţe şi opinii.

Deschiderea oficială a Congresului va avea loc la data de 4 octombrie, ora 17:30, în sala Prut a  hotelului Radisson Blue.

În data de 5 octombrie în Europa este sărbătorită Ziua Academiei Europene de Neurologie - eveniment marcat și în țara noastră prin organizarea acestui Congres. Manifestarea ştiinţifică este consacrată Anului Nicolae Testemițanu.

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii