Actualități în promovarea principiilor bioetice în Republica Moldova

Published: 14.12.2017
Free

În data de 14 decembrie curent, Catedra de filosofie și bioetică a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” organizează un seminar național, cu genericul „Actualități în promovarea principiilor bioetice în Republica Moldova”.

La acest forum vor fi abordate cele mai recente și semnificative studii realizate în domeniul bioeticii teoretice, promovării cunoștințelor de etică biologică în diverse instituții, aplicării principiilor bioetice din sfera medicinei clinice, perfecționării predării unor subiecte în curricula de bioetică ș.a. Totodată, vor fi analizate studiile sociologice realizate în spitalele din republică prin aspectele bioeticii medicale.

Evenimentul, organizat în contextul Anului Nicolae Testemiţanu, se va desfășura începând cu ora 14:30, în Sala de studii nr. 5, Blocul didactic nr. 4 (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 194B).

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii