Delegație de la Universitatea Bucovineană de Stat de Medicină din Cernăuți, Ucraina

Published: 22.01.2018
Free

În zilele de 22 și 23 ianuarie 2018, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” va fi vizitată de o delegație de la Universitatea Bucovineană de Stat de Medicină din Cernăuți, Ucraina.

Delegația, reprezentată de Igor Gheruș, prorector pentru activitate pedagogică-științifică, Vladimir Hodorovschii, șeful Secției didactice, Natalia Cuzneac, șefa Catedrei de chirurgie stomatologică și chirurgie maxilo-facială, Oxana Godovaneț, șefa Catedrei de stomatologie pediatrică, Uliana Marusic, profesor, Catedra de pediatrie și boli infecțioase la copii, Vitalii Smandîci, asistent, Catedra de medicină internă, farmacologie clinică și boli ocupaționale, Oleg Macsîmiv, directorul Centrului științifico-practic al Clinicii Universitare, va vizita Centrul Universitar de Simulare în Instruirea Medicală, Blocul didactic nr. 1 „Leonid Cobîleanschi”, Facultatea de Stomatologie și Clinica Universitară Stomatologică.

În data de 22 ianuarie, începând cu ora 14:30, partenerii ucraineni se vor întâlni cu administrația Universității în vederea realizării activităților de cooperare bilaterală dintre cele două instituții.   

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii